Böngészés
Használt építőipari gépek Árverések Bérlés
További szolgáltatások
 App Eladást segítő eszközök szakmabelieknek Online reklám  Forduljon az ügyfélszolgálathoz
Más nyelvek
Fiókom
Bejelentkezés | Regisztrálok Hirdetési felületem Kedvenc hirdetéseim Elmentett kereséseim Értesítéseim
A Europa-Munkagepek.hu weboldal tanácsokkal látja el, hogy teljes nyugalommal vásároljon és adjon el használt közműépítő munkagépeket!

Tanácsok használt közműépítő eszközök és munkagépek vásárlói számára

Hasonlítsa össze a hasonló munkagépek árait

Óvakodjon a túl alacsony vagy túl magas áraktól. Az árak összehasonlításához érdemes az “Árbecslőt használni”: Europa-Munkagepek.hu!

Kapcsolatfelvétel az eladóval

Inkább a telefonos kapcsolatot válassza. Ellenőrizze, hogy a megadott előhívószám megfelel az eladó országának. Ne hívjon 08-cal kezdődő számokat, mert azok emeltdíjas számok.

Érdeklődjön a közműépítő munkagép előzményeiről

Ha a hirdetés részletezi is a műszaki adatokat, kérdezze nyugodtan az eladót, hogy milyen körülmények között használták az eszközt.

Ellenőrizze az eszköz állapotát

Ellenőrizze a legutolsó műszaki vizsga jegyzőkönyvét. Ha lehetősége van rá, menjen el a helyszínre és tesztelje a közműépítő munkagépet, ellenőrizze, hogy nincsenek látható rendellenességek (hidraulika tömlők, olajszivárgás, motor stb.).

Ellenőrizze a közműépítő munkagép iratait

Az adásvétel során az eladónak át kell adnia az Ön részére a karbantartási számlákat és az időszakos általános műszaki vizsgák jegyzőkönyveit.

Gyanús eladó?

Munkatársaink minden esetben ellenőrzik a professzionális eladók személyazonosságát, akik hirdetéseiket a Europa-Munkagepek.hu weboldalon teszik közzé. Ha azonban kétségei lennének, vagy problémája merülne fel az eladóval kapcsolatban, nyugodtan jelentse nekünk.